Dichter bij Contact
voor sporters, druktemakers en luxepaardjes (en ook voor jou natuurlijk ;-)

Natasja Batenburg 

Waarom zou je met mij meegaan?

- Ik neem de nodige bagage mee. Zowel in binnen- als buitenland ben ik ervaren met het begeleiden van groepen (sporters, collega's, directies), organiseren van (sportieve) activiteiten en bedenken van oplossingen voor ogenschijnlijk onmogelijke situaties (het lukt altijd ;-). 

- Ik vind het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Met mijn ervaring als actieve sporter, reiziger, manager, trainer, masseur, coach, consultant en ja, ook een burnout is mij niet vreemd; kan ik dingen en snap ik mensen. Het meeste plezier haal ik uit het luisteren naar en leren van anderen. Daarbij durf ik eerlijk te zijn, in gesprek de diepgang te zoeken en kan ik je met liefdevolle aandacht raken op de juiste plek, als jij dat toelaat. 

- helpt het dat de meeste mensen mij best leuk vinden ;-) en met plezier mijn initiatief volgen. Kijk maar....


Wie ben ik?

Ik ben Natasja, 36, energiek en altijd in ontwikkeling. 

Dichter bij Contact staat voor de uitdaging die ik zelf in het leven ervaar. Ik vind het moeilijk om de juiste balans te vinden tussen voldoende (en de juiste) aandacht voor mijn lichaam, mijn geest en mijn hart(je). De terugkerende les is dat ik mijn gevoel maar beter kan volgen in plaats van negeren. Dat is jou vast niet onbekend ;-) en makkelijker gezegd, dan gedaan. 

Corona heeft ervoor gezorgd dat mijn tijdelijke contract niet is verlengd. Op het moment zelf een klap in mijn gezicht, inmiddels voelt het als een zegen. Ik heb de tijd gekregen om te luisteren naar mijn gevoel en alles wat ik ben samen te brengen. Nu is het tijd om dit te delen met jou, tijdens een hele toffe reis. 

Mijn belangrijkste doel is het vinden van de balans. Er zijn voor mij drie mogelijke knoppen om aan te draaien. Mijn reisprogramma’s richten zich hier bij voorkeur ook op. Door zowel aandacht te hebben voor de sporter als de druktemaker en het luxepaardje in jou, zorg ik ervoor dat de natuurlijke balans zich weer kan herstellen. 

Er zijn genoeg reizen waar je je fysiek kunt uitleven, helemaal zen kunt worden op een matje, of vanuit je luie stoel langs het zwembad je volgende cocktail kunt bestellen. Mijn reizen bestaan uit het beste van al deze werelden. Je doet iets vertrouwds en iets nieuws. Als het even kan, speel ik graag buiten. 

Zo ben ik:

een sportieve bourgondiërs, heb ik sterke fiets- en loopbenen, maar ook een zwakke ruggengraat (voor wijn en lekker eten). Daarbij wissel ik periode's met heel hard werken en sporten graag af met even helemaal niets doen. (ja, niets doen is relatief ;-)

Klinkt lekker hé! Doe je mee

Tot snel in de Vogezen! 

Groet, 

Natasja 

  • IMG-20180315-WA0006
    IMG-20180315-WA0006


E-mailen
Bellen