Dichter bij Contact
voor sporters, druktemakers en luxepaardjes (en ook voor jou natuurlijk ;-)

 

Locatie en activiteiten

 

Onze uitvalsbasis is centraal gelegen tussen Col de Bonhomme, de Hohneck en de meren van Xonrupt Longemer en Gérardmer. Vanaf het terras kun je route de Crêtes zien liggen. Met de centrale ligging is het dé perfecte uitvalsbasis om het natuurschoon van de Vogezen te ontdekken. 

Dit kunnen we op verschillende manieren doen, afhankelijk van de voorkeuren binnen de groep (die ik van te voren inventariseer) stel ik een programma samen. 

Voor de sporter:

(berg)wandelen, mountainbiken, wielrennen, fietsen, hardlopen, openwater (meren) zwemmen, diverse watersporten, paragliden, circuittraining, klimmen, yoga. 

Voor de druktemaker:

yoga (ook voor beginners), meditatie, visualisatie, coaching, stilte wandeling, massage, filmavond, spelletjes. 

Voor het luxepaardje:

De inwendige mens wordt met liefde verzorgd, je kunt je laten masseren, een nabijgelegen spa bezoeken of struinen door de pittoreske vakhuisdorpjes en brocante winkels.  Je bent in de Elzas, dus ook een bezoek aan een wijnproeverij of kaasproeverij behoort tot de mogelijkheden. 

Ptit Monde 

Accommodatie 

We verblijven in een smaakvol ingerichte chambre d'hotes met een 9+ waardering op de bekendste vergelijkingssites*. Niet onbelangrijk; Nathalie en Peterjan ontvangen je met alle liefde en aandacht. Dat zie je aan de kamers, die hun reislust weerspiegelen en in de maaltijden, die ze iedere dag vers voor je bereiden. De laatste kilometers van je reis zijn bergop, en daarmee heeft het een prachtige ligging. Kijk overdag om je heen en 's avonds omhoog. Je wilt echt niet meer naar huis. 

*Omdat ik het belangrijk vind dat we ons kunnen verbinden met elkaar, kies ik voor een groep van maximaal 8 deelnemers. Dit betekent dat er op locatie ook andere gasten kunnen zijn, die niet deelnemen aan het programma. 


E-mailen
Bellen