Dichter bij Contact
voor sporters, druktemakers en luxepaardjes (en ook voor jou natuurlijk ;-)

5 dagen opladen in de Vogezen

Waar wil je zijn?

Als ik een paar dagen in de Vogezen ben geweest, voel ik mij weer helemaal opgeladen en geïnspireerd. Dat gun ik jou ook. Daarom organiseer ik een vijfdaagse reis naar de Vogezen, waar je weer even op adem kunt komen. 

Jouw agenda zit propvol en de scheiding tussen je werk-, gezins- en privéleven is al even verdwenen. Het is niet zo gek dat jij je ‘opgesloten’ voelt door corona en ernaar uitkijkt jezelf weer even te herijken. Je bent er aan toe om er gewoon even tussenuit te gaan. Dat kan.  

Ik neem je graag mee naar buiten, in het hart van de Vogezen zodat je door ontspanning, inspanning en ontzorgd te worden weer kunt focussen op het antwoord in jezelf. Vind opnieuw je energie en inspiratie om thuis bewust te kiezen waar je wilt zijn. Ik faciliteer en creëer de omstandigheden. Het vinden van het antwoord is aan jou. 

Ga je mee? Op deze pagina vind je meer informatie en het antwoord op de vragen; 

  • Wanneer is dit iets voor mij?
  • Waarom de Vogezen? 
  • Wat gaan we doen? 
  • Wat kun je van mij verwachten?  
  • Wat kost het? 

De kortste weg naar ontspanning begint bij: jij zegt ja, meld je aan en pakt je spullen om donderdag 1 april weg te rijden richting een welverdiende paar dagen voor jezelf. Er zijn maar 8 plekken. 

Stuur mij een mail (natasja@dichterbijcontact.nl), bel of app (06-41252484) of vul het contactformulier in als je nog vragen hebt. Aanmelden kan hier. Heb je vragen of specifieke wensen? Spreek je uit, ik bespreek ze graag met je! 

Welk bijzonder plekje ik heb uitgezocht en wat je daar kunt doen, lees je verder op deze site.  


Wanneer is dit iets voor jou?

 

Je hebt zin om er even tussenuit te gaan, kijkt er naar uit om in een kleine groep nieuwe ervaringen op te doen en je houdt van de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Je vindt het fijn dat het programma richtinggevend is én flexibel aan te passen aan de behoefte van de groep. Ook ga je verdieping en verbinding niet uit de weg. Niet onbelangrijk; het is jouw reis, dus jij bent vrij om jouw dagen in te vullen zoals ze voor jou goed voelen. 


Waarom de Vogezen?

 

In de Vogezen vind je het dichtstbijzijnde berggebied van Frankrijk vanuit Nederland en België. Vele meren, watervallen en bergen zorgen voor een afwisselend landschap en indrukwekkende uitzichten. Je bent er net zo snel als in hartje Parijs (vanuit Utrecht), coronamaatregelen zijn er gemakkelijk na te leven en als liefhebber van rust en/of outdooractiviteiten kom je er absoluut aan je trekken. De locatie die ik voor jou heb uitgezocht, heeft alles in huis voor een aantal onbezorgde dagen met gelijkgestemden. 


Wat kun je van mij verwachten?

-   een persoonlijke intake ter kennismaking en verkenning van jouw behoeften. 

-    een paklijst, zodat je goed voorbereid op reis gaat

-    een routebeschrijving zodat je ook echt aankomt ;-)

-     een warm welkom op locatie en kennismaking met de gastheer en -vrouw Peterjan en Nathalie op onze uitvalsbasis.  

-     ervaren reisbegeleiding, trainer en coach voor persoonlijke begeleiding gedurende de dag en tijdens de activiteiten. 

-     een afwisselend programma dat bestaat uit actieve en passieve ontspanning, in de natuur, naar binnen en naar buiten gericht, met alle vrijheid om te kiezen wat voor jou goed voelt. 

-     Vanaf dag 3 is er ruimte om een individueel coachgesprek te plannen, zodat je jouw verblijf kunt verdiepen en dichter bij contact met jezelf kunt komen. We kunnen dit contact ook opvolgen na de trip. Dat is natuurlijk aan jou! 

- veel lol, lekker eten, goed gezelschap, mooie gesprekken en gewoon even niets moeten. 


Investering (per persoon)

-     € 645, je maakt gebruik van een tweepersoonskamer, met badkamer. 

Reis je alleen, dan word je ingedeeld op een kamer met een reisgenoot van hetzelfde geslacht.

Wil je gebruik maken van de camping of heb je liever een eenpersoonskamer, vermeld dit dan in jouw aanmelding, dan kunnen we de beschikbare opties bespreken. 

Bij deze prijs is inbegrepen:

-     4 overnachtingen,

-     Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) gedurende het programma,

-     Vrij gebruik van koffie, (kruiden) thee en fruit gedurende de dag,

-     Wifi,

-     Toeristenbelasting,

-     Deelname aan alle programma activiteiten,

-     Individuele intake en één coaching (1 uur) op locatie,

-     Gebruik van de overdekte zaal en aanwezige voorzieningen.  

Je maakt extra kosten als je ervoor kiest:

-     Extra consumpties te nuttigen. Bij de accommodatie vind je bier, fris, wijn en snacks die je bij vertrek alleen contant kunt afrekenen,

-     Te gaan paragliden (afh. van het weer) +/- €90,

-     je te laten masseren €54,

-     naar de (nabijgelegen) sauna te gaan €12 voor 2uur.  

E-mailen
Bellen