Dichter bij Contact
voor sporters, druktemakers en luxepaardjes (en ook voor jou natuurlijk ;-)

Wie ben ik?


Ik ben Natasja, 36, energiek en altijd in ontwikkeling. 

Dichter bij Contact staat voor de uitdaging die ik zelf in het leven ervaar. Ik ben steeds op zoek naar de juiste balans  tussen voldoende (en de juiste) aandacht voor mijn lichaam, mijn geest en mijn hart(je). De terugkerende les is dat ik mijn gevoel maar beter kan volgen in plaats van negeren. Dat is jou vast niet onbekend ;-) en makkelijker gezegd, dan gedaan. Vanuit contact met mijzelf kom ik pas écht in contact met jou, jouw team, jouw bedrijf. 

Corona heeft ervoor gezorgd dat mijn tijdelijke contract niet is verlengd. Op het moment zelf een klap in mijn gezicht, inmiddels voelt het als een zegen. Ik heb de tijd gekregen om te luisteren naar mijn gevoel en alles wat ik ben samen te brengen. Nu is het tijd om dit te delen. Ook met jou. 

In de zoektocht naar de balans zijn er voor mij drie mogelijke knoppen om aan te draaien. Door zowel aandacht te hebben voor de sporter als de druktemaker en het luxepaardje in jou, jouw team of jouw organisatie, zorg ik ervoor dat de natuurlijke balans zich weer herstelt. 

Ik begeleid hierin het proces naar de voor jou gewenste uitkomst. 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik verken het graag met je in een persoonlijk gesprek. 

Groet, 

Natasja

E-mailen
Bellen