Dichter bij Contact
voor sporters, druktemakers en luxepaardjes (en ook voor jou natuurlijk ;-)


Welkom!

Dichter bij Contact is dé verzamelplaats voor al mijn activiteiten als zzp'er. 

Zo kun je mij inzetten als:


In 2021 kun jij, met een bijzonder mooi programma,  "opladen in de Vogezen". Er is plek voor maximaal 8 deelnemers. Je hebt de keuze uit vertrek op donderdag 1 april óf woensdag 7 april. 


Keuzes 

Durf te kiezen! De vraag die vooral anderen mijn hele leven al aan mij stellen. Waarom eigenlijk?

Ik geniet ervan contact te maken met verschillende mensen, teams en organisaties. Het ene moment verbeter ik de sfeer, het andere moment de processen en even later leid ik een sparsessie over de strategie. Ik werk graag met en aan de ontwikkelingen van mensen, doorzie data en structuren en kan mij vastbijten in het op papier zetten van goede plannen. Daarnaast ben ik graag buiten. Soms liever even stil of juist in beweging. Ook leer en ontdek ik graag nieuwe dingen om mijn eigen lijf, geest en hart te prikkelen en blijven ontwikkelen. 

Ik houd dus van afwisseling én verdieping. Ook in contact. 

Durf te kiezen! Ja, dat doe ik. Ik wil het allemaal. Niet tegelijk, want wat ik doe, doe ik graag goed én in balans.

Het voordeel van mijn veelzijdigheid, is dat ik kan doen wat nodig is en hierin flexibel kan anticiperen op veranderingen en behoeften. 

Uiteraard heb ik mijn valkuilen. Niets menselijks is mij vreemd. Inmiddels weet ik ook hoe ik hiermee om kan gaan. (meer over mij) 

Bovenal breng ik energie, creativiteit, structuur en beweging. 

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Ik verken graag jouw behoeften in een persoonlijk gesprek. 

Groet, 

Natasja 

 

 
E-mailen
Bellen